Prefabrik Ev

Wiki Article

Teknolojik üretim sisteminin sağladığı avantaj çift katlı prefabrik ev modellerine estetik olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen hassas mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen prefabrik ev ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri prefabrik ev oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çAlright artmıştır.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını prefabrik ev vb prefabrik ev modelleri herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Prefabrik evler, Nevyap'ın prefabrik ev fiyatları yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve modern-day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Villanız üretici firma profesyonel kurulum ekibimizce montajlanır. Elektrik ve su tesisatından boyaya kadar bu ekip evinizi kısa sürede projeye tam uygunlukta kurar. Sizi farklı ustaları Arrange etmekten kurtaran yenilikçi sistemiyle prefabrik villa fiyatları tasarrufla kazandırır.

Report this wiki page